Onze medewerkers


Jannemiek Uitzetter-Maathuis


Een droom!

Een droom wordt werkelijkheid! Mijn naam is Jannemiek Uitzetter-Maathuis, getrouwd met Han Uitzetter en inmiddels moeder van maar liefst drie prachtige kinderen Fiep, Teun en Sien.
Als jong meisje wist ik al vrij snel dat ik later juf wilde worden. ‘Later word ik juf!’ Vertelde ik iedereen. Toen ik zelf nog op de basisschool zat bleef ik vaak nog even na schooltijd ‘hangen’ om de juf te helpen. Dit kon ook makkelijk, want ik woonde ook naast de school. Even snel wat drinken bij mama, en dan weer naar school om de juf te helpen. Knutselen, klas inrichten, elk ‘juffenklusje’ vond ik fantastisch!


Na de Havo ging ik dan ook naar de Pabo in Hengelo. In mijn laatste jaar kon ik mijn laatste stage lopen bij basisschool Op Weg in Haarle. Na deze stage werd mij een baan aangeboden op deze school binnen stichting SKOT. Inmiddels werk ik al bijna 12,5 jaar met veel plezier bij basisschool Op Weg in Haarle.


Na de komst van de kinderen, begon het te kriebelen om een eigen onderneming in de kinderopvang te starten. Hoe gaaf is het om kinderen in vrijheid te zien opgroeien in de natuur en in het bijzijn van dieren! We zochten een tijd lang naar een locatie om met ons gezin ‘vrij’ te wonen en daarnaast op hetzelfde perceel een opvang te starten. Na een aantal jaren is dit gelukt. En daar ben ik enorm blij mee! Inmiddels genieten onze kinderen van deze fantastische plek. Dit gun je elk kind!

Waarom denk ik dat uw kind bij ons op de juiste plek is?

- Buiten

- Groen en natuur
- Spelen en speelgoed zonder einde
- Groente in de moestuin
- Fruit in de bessenstruiken en boomgaard
- Dieren in hun dierenverblijf
- En een terrein dat iedere kinderdroom tot vervulling doet komen...

Wat krijgt u er voor terug?
Een enthousiast kind dat thuis komt met grote verhalen, mooie ervaringen en door het buitenspelen moe maar voldaan in slaap zal vallen...


Kim Beldman


Eventjes voorstellen!


Ik ben Kim Beldman. Trotse eerste pedagogisch medewerker van kinderopvang De Buitenboel! Ik ben 24 jaar oud en woon in Vroomshoop.

Van jongs af aan was ik dol op kinderen. Dus dat ik wilde werken in de kinderopvang wist ik al vroeg. Na mijn opleiding als pedagogisch medewerker op het Alfa college in Hardenberg ben ik bij mijn laatste stage adres kinderopvang De Giraffe in Vroomshoop blijven hangen. Waar ik inmiddels al een aantal jaar met veel plezier werk. Ondanks dat ik helemaal op mijn plek ben op mijn huidige werk, heb ik ervoor gekozen te gaan werken bij De Buitenboel. Kinderopvang De Buitenboel is hoe ik mij een opvang voorstel. Ik heb een jaar stage gelopen op een agrarische kinderopvang. Voor mij was dat het ideaal beeld voor kinderen om lekker te kunnen ontwikkelen, ontdekken en natuurlijk spelen. En voor de basisschool kinderen een plek om te ontspannen na een dag school. Lekker buiten zijn, gaan ontdekken en samen voor de dieren zorgen! Zo heb ik het altijd voor mij gezien, en dat dat straks mijn werkplek wordt ben ik erg trots op!

Ik kijk er dan ook erg naar uit, en hoop jullie te mogen zien op deze gave plek.

Lieke Kosse-Hartman


Eventjes voorstellen!

 

De Buitenboel een plek waar het kind, kind mag zijn. Waar het kind heerlijk op ontdekking kan gaan in de natuur tussen de landerijen, de dieren en een moestuin.

Met trots kan ik dan ook zeggen dat ik hier als pedagogische medewerker deel vanuit mag maken.

 

Mijn naam is Lieke Kosse-Hartman. Getrouwd met Mark Kosse en trotse moeder van onze dochter Vai.

Al snel wist ik dat ik in de kinderopvang wilde werken. Na het behalen van mijn diploma op het Alfa College in Hardenberg, kon ik aan de slag als invalmedewerkster.

De afgelopen jaren mocht ik dan ook bij veel bedrijven werken. Overal zie je andere methodes en werkwijzen. Zo kwam ik erachter dat het voor mij belangrijk is. Dat het kind, kind mag zijn. Dat het kind mag ontdekken op de natuurlijke manier en op zijn/haar eigen tempo. Dat je samen buiten geniet van de rust die de natuur met zich mee brengt, hierin ervaar je dan ook de kleine dingen die het kind gelukkig maakt. Dit is de werkwijze die ik enorm terug zie in de visie van Kinderopvang De Buitenboel.

 

Ik heb er enorm veel zin in en hoop jullie te mogen ontmoeten op deze prachtige locatie en dat we er elke dag samen een feestje van kunnen maken.

 

Tot snel! Lieve groetjes Lieke

Dorien Bakhuis


Even voorstellen!


Mijn naam is Dorien Bakhuis, ben 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Sibculo.

 

Met kinderen werken leek mij altijd al geweldig en heb toen besloten om de opleiding SAW op het Alfa-college te volgen en uiteindelijk ben ik pedagogisch medewerker geworden.

 

Vrijwel vlak nadat ik mijn diploma behaald heb ben ik aangenomen bij Kinderopvang de Giraffe in Vroomshoop, waar ik tot op heden al 8 jaar werkzaam ben.

 

De plannen van de Buitenboel spreken me heel erg aan. Na even twijfelen toch de stap genomen om te solliciteren en ik ben heel blij dat ik daar binnenkort mijn werkzaamheden mag uitvoeren.

 

Ik wil de kinderen graag stimuleren in hun ontwikkeling door ze veel beweging en spel aan te bieden, natuurlijk door veel gebruik te maken van de geweldige buitenruimte.

 

Ik heb heel veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en de kinderen een geweldige tijd te bezorgen op deze fantastische plek!


Groetjes Dorien

Mirthe van der Kolk


Even voorstellen!


Hoi allemaal,


Graag wil ik mij even voorstellen! Mijn naam is Mirthe van der Kolk, getrouwd met Tim en trotse moeder van onze dochter Iva. Sinds het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ondertussen al weer ruim 10 jaar. Nog steeds vind ik het fantastisch om met kinderen bezig te zijn en ze spelenderwijs te laten leren. In mijn vrije tijd mag ik graag wandelen, lezen, afspreken met vriendinnen en sinds kort ben ik bezig met fotograferen. Ik kijk er naar uit om te werken op de Buitenboel, een fijne plek voor kinderen om lekker zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten en zeg dan ook: graag tot ziens!


Lieve groetjes Mirthe

Esther Grobben


Even voorstellen!


Ik ben Esther Grobben, ik ben 20 jaar en ik woon in Vroomshoop. Wat ik leuk vind om te doen in mijn vrije tijd is lekker frutselen met vanalles en nog wat. 


Toen ik zag dat er een kinderopvang kwam waar "niets moet en alles kan" was ik al helemaal om. Lekker naar buiten gaan en vies worden. Dat is wat mij het leukste leek. Daarom ben ik halverwege mijn stage periode verder gegaan bij De Buitenboel.


Het laatste half jaar van mijn opleiding heb ik hier bij De Buitenboel stage gelopen. Afgelopen jaar heb ik dan ook mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 3 behaald.


Dit jaar ga ik werken en leren combineren. Ik ga nog 1 jaartje de niveau 4 opleiding doen en lekker aan het werk op deze fantastische plek, waar kinderen kind mogen zijn. 


Lieve groetjes, Esther

Lotte Koppelman


Even voorstellen!


Hallo,


Mijn naam is Lotte Koppelman. Ik ben 19 jaar oud en woon in Den Ham. Ik doe de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 op het Alfa college in Hardenberg. Ik zit nu in mijn laatste leerjaar van deze opleiding en dit jaar doe ik een BBL opleiding waarbij ik 4 dagen werk bij de buitenboel en 1 dag school heb. Toen ik voorbij de opvang de buitenboel reedt wist ik 1 ding; hier wil ik graag mijn laatste jaar afmaken van de opleiding. Wat ik graag doe in mijn vrije tijd is leuke dingen doen met vrienden en familie. Ik heb in middels jullie allemaal wel ontmoet en ik heb er onwijs veel zin in en kijk uit na het komende jaar!


Tot snel!

 

Lieve groetjes Lotte

Carlyn Beuving


Even voorstellen!


Mijn naam is Carlyn Beuving, ik ben 23 jaar en ik woon in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Tijdens mijn vervolgopleiding wou ik graag kok worden of in de ouderenzorg werken, nooit heb ik er over nagedacht om in de kinderopvang te gaan werken. Voor mijn opleiding mocht ik een jaar in de kinderopvang stage lopen
en ik was verkocht. Toen ben ik aan de opleiding Pedagogisch medewerker begonnen. Wat is het bijzonder om te zien hoe een kindje groeit en zijn eigen identiteit creëert.


Sindsdien ben ik werkende in een kinderopvang. Vorig jaar heb ik met een naaste collega de peutergroep opgestart, de leeftijd vind ik prachtig maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging.


Waarom heb ik ervoor gekozen om bij de Buitenboel te gaan werken? De Buitenboel is een prachtige plek waar een kind, kind kan en mag zijn. Het is zo mooi om te zien dat de kinderen door middel van de natuur zich kunnen ontwikkelen en op ontdekking kunnen gaan. Ik kijk ernaar uit om de kinderen hierbij te mogen helpen en samen op ontdekking te mogen gaan.


Groetjes Carlyn

Even voorstellen!


Mijn naam is Sandra Blekkenhorst, 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Den Ham. Naast het werken met kinderen vind ik het leuk om in mijn vrije tijd de natuur in te gaan, te wandelen in het bos en met vriendinnen samen te zijn.


Na het afronden van de opleidingen onderwijsassistent en pedagogisch medewerker ben ik in de kinderopvang aan het werk gegaan, waar ik nu bijna vijf jaar met veel passie, liefde en plezier werk.


Toen ik hoorde over de Buitenboel, maakte mij dit gelijk enthousiast! Een prachtige locatie met een uniek aanbod. Zelf ben ik opgegroeid in het buitengebied en was ik ook altijd buiten te vinden. Het lijkt me daarom heel gaaf om kinderen die vrijheid en het leren en ontdekken vanuit de natuur mee te geven! Allemaal in hun eigen tempo en op hun eigen manier.


Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!


Groetjes Sandra

Even voorstellen! 

 

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Michelle Musters en ik woon samen met mijn vriend en dochtertje Liv in Vroomshoop. 

 

Na de opleiding als pedagogisch medewerkster ben ik aan het werk gegaan in de kinderopvang en heb ik al ruim 3 jaar met veel passie ervaring opgedaan. 

 

Zelf ben ik dol op het buitenleven; 

‘Laarzen aan en gaan!’ 

 

Wat ben ik trots dat ik bij deze geweldige plek mag werken! De Buitenboel is een plek waar ieder kind, kind kan zijn en op ontdekking kan gaan tussen de dieren en in de natuur. Iets waar ik zelf als kind ook van genoot! 

 

Als pedagogisch medewerkster vind ik het dan ook belangrijk om jullie kind(eren) met een grote glimlach en verhalen naar huis toe zie gaan! 

 

Tot snel! 

 

Liefs Michelle

Hi allemaal, 

 

Mijn naam is Tessa Harmsen-Melenberg. Ik woon sinds kort samen met Justin in Beerzerveld. Toen de vacature van de Buitenboel voorbij kwam ben ik in het diepe gesprongen en heb ik gesolliciteerd! 

Na een dikke 5 jaar met veel plezier bij kinderopvang Iep te hebben gewerkt is het tijd geworden voor wat anders! 

 

Het concept Buitenboel spreekt mij erg aan doordat 'alles mag en niks moet'. Zodat de kinderen vol met enthousiaste verhalen naar huis gaan! Ook het lekker veel buiten spelen en ontdekken vind ik erg belangrijk in de ontwikkeling van het kind! 

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan winkelen, festivals te bezoeken, lekker uit eten en op vakantie te gaan samen met mijn familie, vriendinnen en mijn vriend. 

 

Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van 'team de Buitenboel' en kijk er na uit om jullie binnenkort allemaal te ontmoeten! 

 

Liefs Tessa 

Melissa Kalvenhaar


Even voorstellen!

Mijn naam is Melissa Kalvenhaar, 29 jaar oud, woon in Vroomshoop en ben trotse moeder van een dochter Mara.
Na het behalen van mijn diploma als pedagogisch medewerker ben ik gaan werken in de Kinderopvang. Inmiddels doe ik dit 6 jaar met veel liefde en plezier!


Met trots kan ik zeggen dat ik vanaf januari werkzaam zal zijn bij kinderopvang ‘’De Buitenboel’’. Ik heb er heel veel zin in en kijk er enorm naar uit! Elk kind is uniek en het is belangrijk dat het kind, kind kan zijn.
Dit is de plek waar het kind zichzelf optimaal kan ontwikkelen door lekker veel in de buitenlucht te zijn. Samen genieten van de dieren, moestuin, boomgaard met struiken etc.
Dit spreekt mij enorm aan en maakt het werken nog leuker!

Tot snel! Liefs, Melissa

Hallo allemaal,

Wat leuk dat ik mezelf aan jullie mag voorstellen!
Mijn naam is Marleen Bronswijk. Ik ben 39 jaar, getrouwd met Maurits en moeder van Bram (10) en Joep (7). Sinds twee jaar wonen we in Daarle. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn, ook hou ik ervan om lekker veel buiten (bezig) te zijn.
Al ruim 16 jaar werk ik aan de opleiding Pedagogisch Werk van het Alfa-college in Hardenberg. Binnen deze MBO-opleiding leiden wij pedagogisch medewerkers en onderwijsassistenten op. Ik ben gestart als muziekdocent, maar in de loop van de jaren ben ik daarnaast ook docent omgangskunde, coach, stagebegeleider en examinator geworden binnen de opleiding.
Afgelopen zomer ben ik gestart met de opleiding Muziek Op Schoot. Deze opleiding is gericht op de praktijk van het werken met muziek met jonge kinderen van 0 tot 4 jaar.
Deze specialisatie stond al heel lang op mijn wensenlijstje en ik geniet er enorm van.
Samen muziek maken zorgt voor veel plezier en stimuleert de ontwikkeling van jonge kinderen. In september heb ik een aantal weken stage mogen lopen bij de Scharrelpeuters. Wat was dit leuk! Samen zingen, bewegen, dansen, spelen en muziek maken. 
Omdat het zo goed is bevallen, kom ik vanaf na de kerstvakantie iedere maandagochtend muziek maken op de dagopvang én met de Scharrelpeuters. Ik heb er enorm veel zin in!